PRÉMIUM TERMÉKEK

BELTÉRI AJTÓK

Lakása felújításánál vagy családi ház építésénél, fontos, hogy a beltéri ajtók egy lakóhelyiségben ne csak a helyiségek elválasztására szolgáljanak, hanem a lakberendezés elengedhetetlen részeivé váljanak.
Nálunk a tömörfa beltéri ajtók egyedi méretben, egyedi esztétikai kialakítással is megrendelhetőek. Széles szín és formaválasztékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.
Beltéri ajtóink a festés, tapétázás vagy burkolás után is beépíthetőek. Az ajtó tokja vagy takarólécek elrejtik a szerelési hézagokat. Az utólag beépíthető beltéri ajtók küszöb nélkül készülnek. Egyedi megrendelést négy darabtól tudunk vállalni.

TOLÓAJTÓK

A fa beltéri ajtók között az egyik közkedvelt megoldás a tolóajtó. Elsősorban kisebb lakásokban, szűkebb mérető helyeken praktikus térelválasztő, hiszen a fa tolóajtó nem vesz el helyet a hasznos lakótérből, nyitás-csukás során.

BEJÁRATI AJTÓK

Fa bejárati ajtóinkat a kor követelményeinek megfelelően, az Ön egyedi elképzelése alapján készítjük el, az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat felhasználva. Bejárati ajtóink szerkezeti vastagsága, amennyiben kültéri beépítésre szánják, 68mm, illetve 92mm.
Kültéri ajtóink megfelelnek az európai normáknak, minőségi fa alapanyagokból készülnek, hőszigetelt üveggel, kényelmet és biztonságot nyújtanak. Milesi vizes bázisú lazúrral felületkezeljük őket, hogy hosszú évekig tartósak és dekoratívak legyenek.
Egyedi tervezésű toldásmentes vagy hossztoldott, rusztikus vagy modern, tömörfa ajtók kivitelezését vállaljuk, bármely méretben.

ABLAKOK

Fa ablakainkat bármilyen íves, szögletes, egyedi formában megrendelheti. Termékeinket több alapszínben forgalmazzuk, választható üvegezéssel és kilincsekkel. Ablakaink három vagy négy rétegben ragasztott minőségi fa lapanyagból készülnek, négy rétegű Milesi felületkezeléssel, több ponton záródó Maco típusú vasalattal, két vagy három rétegű üvegezéssel. Ablakainkat üveg közötti, ragasztott vagy valódi vésett osztókkal is igényelhetik ügyfeleink. Egyedi megrendelést négy darabtól tudunk vállalni.

ZSALUGÁTEREK

A zsalugáterek népszerűek mind a régi házak felújítása, mind az új építésű házak esetében. Fő céljuk az árnyékolás, de ne felejtsük el, hogy a hőszigetelésben is fontos szerepet játszanak, télen és nyáron egyaránt.
A zsalugáterek gyakorlati előnyei mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül esztétikai értéküket, mert azon túl, hogy árnyékot nyújtanak, díszítik otthonukat. A zsalugáterek rögzített vagy mozgatható lamellákkal, teli vagy díszített fa betéttel is rendelhetőek, szélességüktől függően lehetnek egy vagy több szárnyúak.